Deluxe Dhomë dyshe

E përshtatshme për udhëtime biznesi

PajisjePajisje
  • Mini bar
  • Qasje në internet me kabllo dhe wireless në internet
  • Stacioni ngarkimi USB
  • Tavolinë pune
  • TV me LED 40 inç

ShërbimetShërbimet
  • spa (Falas )
  • Depo për valixhe (Falas )


Dhomat tjera

Mund të jetë me interes për ju

Dhomë Dyshe

45
Madhësia
m2
2
Maks
të Rritur
0
Maks
Fëmijë

Dhomë familjare me ballkon

55
Madhësia
m2
2
Maks
të Rritur
1
Maks
Fëmijë

Suita

70
Madhësia
m2
2
Maks
të Rritur
0
Maks
Fëmijë